VEEL GESTELDE VRAGEN

HOEVEEL KOST HET OM EEN RIJBEWIJS TE VERSTREKKEN?

Alle door ons verstrekte rijbewijzen kosten tussen praktijk en service tussen € 900 en maximaal € 2100. De kosten variëren afhankelijk van het type rijbewijs dat nodig is en in het bijzonder voor de Chauffeur en het CBR en RDW voor Nederland en de gemeente voor België waar u zich moet inschrijven. In zeldzame gevallen kan dit meer kosten dan het bovenstaande plafond.

HOE EN WANNEER MOET IK BETALEN?

De service vereist vooruitbetaling omdat training, oogonderzoeken, examengelden, rijlessengidsen moeten worden geregistreerd (met onjuiste data natuurlijk) en we kunnen deze kosten niet op onze kosten dekken. dus neem a.u.b. geen contact met ons op om betaling na levering aan te vragen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, moet u de betaling uitvoeren.

HOE LANG WORDT MIJN RIJBEWIJS VERSTREKT?

Het rijbewijs wordt over het algemeen afgegeven binnen twee weken na het aanvragen van de service en het verifiëren van de betaling, door een hoge prioriteit van levering te selecteren via het formulier. U kunt de vergunning binnen 7 werkdagen aanvragen. Dit resulteert in een aanzienlijke stijging van de totale prijs

WELKE BETAALMETHODE(S) KOOP JE EEN RIJBEWIJS?

We gebruiken alleen zeer veilige en niet-traceerbare betaalmethoden voor de veiligheid van ons en onze klanten. De betaling die we het meest gebruiken is via cryptocurrency, bijvoorbeeld Bitcoin. U kunt ook een bankoverschrijving doen. Western Union en Money Gram worden hier ook geaccepteerd.

HOE LANG DUURT HET EN HOE ONTVANG IK HET RIJBEWIJS NADAT HET IS VERSTREKT?

De licentie wordt aangetekend verzonden (levertijd 1 à 2 dagen) naar het adres vermeld op het aanvraagformulier. U wordt ook gevolgd om de status van uw zending te controleren.

OP WELKE DATABANK IS HET RIJBEWIJS GEREGISTREERD?

Het rijbewijs is geregistreerd bij het CBR, RDW en de gemeente

IS HET ONWETTIG OM BIJ ONS EEN RIJBEWIJS TE KOPEN?

Om deze reden gebruiken we betalings- en contactmethoden om de vertrouwelijkheid van de klant en maximale vertrouwelijkheid te behouden.

HOE KAN IK ERVOOR ZORGEN DAT IK EEN ECHT RIJBEWIJS OF ENIG ANDER DOCUMENT KRIJG DAT OP DEZE WEBSITE IS AFGEGEVEN?

Wanneer we uw document verzenden, sturen we u ook een verificatieschijf, een telefoonnummer en een link naar een database die u gebruikt om de authenticiteit van het document te verifiëren. Met de verificatieschijf kunt u alle informatie bekijken die is opgeslagen in het vermeende databasesysteem. Als u uw informatie in het systeem ziet, betekent dit dat uw document een echt document is. U moet het document dus legaal gebruiken.